Pasionat de drumetii

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Site-ul Drumetul.info lanseaza un nou proiect pentru iubitorii de drumetii, iar azi o sa scriem noi despre Via Transilvanica, proiectul potecii de 1000 de kilometri ce strabate Romania de la nord la sud. Drumul porneste din Putna si merge serpuind printre munti si vai pana la Drobeta-Turnu Severin. Ati auzit de Terra Saxonia? Te incumeti sa faci 125 de kilometri pe jos? In pas vioi ai avea nevoie de 20 de ore, dar cu siguranta ca in maxim trei zile, cu cateva popasuri ai putea sa parcurgi distanta asta pe jos. Te asiguram noi ca merita!

Pasionati de drumetii pe Via Transilvanica

Daca proiectul celor 950 de kilometri ce strabat Romania de la Nord la Sud va reusi sa aduca primii turisti in tara, atunci cu siguranta am facut ceva maret. In mod cert ai nevoie de vointa si determinare sa strabati tara la pas, dar cu siguranta ca daca vei reusi inseamna ca poti fi numit pe buna dreptate un erou. Nu zic cat inseamna asta pentru sanatatea ta, iti propun doa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate