Pe drumul vinului in Republica Moldova

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Drumetul

Moldova: povestea despre caracteristicile turismului si a recreerii. Informatii utile pentru calatori despre Moldova.

Moldova = struguri: terenuri cu vita de vie pretioasa acopera aproape intregul teritoriu al tarii, iar productia bauturilor, care alunga tristetea se desfasoara aici la scara nationala. Vinurile moldovenesti – delicate, parfumate, usoare, cu unele arome deosebite familiale – poate pe unii snobi ii incanta apelativele frantuzesti, dar pentru multi vinul moldovenesc pentru sufletul nostru este precum ai incalta papucii confortabili il loc de pantofii scumpi, care te rod. Cu toate acestea, este clar ca sortimentul de produse vinicole prezentat de catre supermarketuri nu se poate compara cu asortimentul din Moldova, in plus exista multe vinuri “pentru sine” – adesea mai apreciate la gust decat bauturile exportate. De ce sa nu vizitati Moldova vinicole – si sa incercati, sa vedesi si sa achizitionati un produs valoros? Din fericire, tururile de vinuri ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate