Pentagon - Program secret dezvaluit

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe DIO Line
De ceva timp, treptat (aproape anual), organizatiile guvernamentale si secrete americane fac dezvaluiri. Recent, Pentagonul a facut public faptul ca in urma cu cativa ani a derulat un program secret de investigare a OZN-urilor. David Fravor, fost pilot al marinei americane, a declarat prin intermediul CNN momentul in care, in timp ce se afla in misiune, s-a intalnit si a observat mai multe OZN-uri in timpul unui zbor in 2004. ”E o intreaga flota. Uita-te! Dumnezeule, toate zboara impotriva vantului. Vantul are 120 de noduri, la vest. Uita-te la chestia asta, se roteste”, s-a auzit vocea pilotului in cadrul unei inregistrari video.”Se misca foarte abrupt, ca o minge de ping pong ricosand dintr-un perete. Avea abilitatea de a plana deasupra apei, putea face o ascensiune verticala, de la zero la 3.600 de metr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate