Pentru sărbătorile de iarnă, Farmec vine cu noi oferte speciale româneşti

  • Postat în IT
  • la 13-12-2017 17:02
  • de Mihai V
  • 593 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Farmec lansează în acest sezon o gamă generoasă de seturi speciale de sărbători, formate din cele mai cunoscute, dar şi cele mai recente produse din portofoliul companiei. Pachetele cadou sunt disponibile sub forma a 7 tipuri de borsete şi 5 tipuri de casete, ce includ produse de îngrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec şi Doina. Cele 12 pachete cadou au avut în vedere cele mai iubite produse de către consumatori, iar producătorul clujean estimează că acestea vor susține semnificativ vânzările din această perioadă a anului.

“Lansarea seturilor speciale de sărbători a devenit deja o tradiţie frumoasă în cadrul Farmec, în ton cu specificul şi cu necesităţile consumatorilor din această perioadă. Sărbătorile de iarnă îşi lasă amprenta şi asupra strategiilor de marketing, ale căror scop final este consolidarea relaţiei brand – consumator şi atragerea noilor segmente de public. Astfel, avem grijă ca în fiecare an să lansă...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate