Perete decorativ FLOW

Pentru dimensiunile mai mari sau mai mici decat cele afișate, trimiteți pe e-mail masura exactă și vi se va comunica prețul. Pereții sunt din pvc cu grosime de 10mm și de 19 mm si sunt disponibili în două variante de culori: Alb și negru. Pentru culori precum roșu, maro, albastru, etc., prețurile cresc, iar timpul de așteptare este mai mare, aceste variante nefiind pe stoc. Produsul poate fi lipit pe perete sau tavan cu moment fix ori poate fi folosit pentru delimitarea spațiului. Produsul/modelul este doar de prezentare, (NU SUNT INCLUSE METODELE DE SUSȚINERE/PRINDERE DIN IMAGINE). in urma comenzii, modelul va fi redesenat de la 0 si poate suferi mici modificari in funcție de complexitate sau din motive de siguranță. Dimensiunea maxima a peretelui PVC de 10 mm grosime este de 300x200cm Dimensiunea maxima a peretelui PVC de 19 mm grosime este de : 305x156cm mat, si de 305x126cm lucios .

De același autor

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate