Perfect Event la NUNTA de la A la Z

Din 22 până în 24 februarie 2019 ne găsiți la Camera De Comerț Și Industrie Maramureș în cadrul #târgului dedicat exclusiv nunților: Nunta de la A la Z.ADRESA: Aleea Expozitiei nr. 5, 430294 Baia MareSuntem alături de colaboratorii și prietenii noștri Maya's Events - care vă pot oferi o locație elegantă pentru nunta voastră.Noi am pregătit flori și aranjamente deosebite.Vă așteptăm cu oferte speciale, tombolă și multe alte surprize:✅ Doar la târg puteți beneficia de ofertele exclusive și #reducerile valabile doar la #NuntadelaAlaZ!✅ Avem tombolă cu două premii atractive în valoare de 500 lei, fiecare. ✅ Îți oferim o ofertă personalizată, unică și adaptată nunții dorite de tine;Pentru mai multe detalii lasați un mesaj privat pe Perfect Event by Tetis Anca.Aranjamente sali de nunti - huse scaune, mese prezidiu, aranjamente floraleVrem sa va fim al

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate