? Persil Deep Clean – curățare în profunzime și atenție cu mediul înconjurător

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Când eram trei, mi se părea că spăl foarte multe rufe. Ei bine, de când suntem 4 sunt sigură că nu mi se mai pare. Dacă ne mai întoarcem și din vreun concediu, sunt pur și simplu mormane. Copiii se schimbă cam de 3 ori pe zi. Au două ieșiri în parc dimineața și după-amiaza de unde se întorc “curați” de zici că nu au mai fost spălați de o săptămână. Pe hainele lor sunt pete de iarbă, pământ, fructe, ce vrei și ce nu vrei. Nu am fost niciodată genul de mamă care să le atragă atenția copiilor la joacă să nu se murdărească. Mai văd astfel de mame prin jur. Păi și care mai este distracția pentru ei, dacă nu explorează? De când este și bebelușul mult mai activ prin parc, mă întorc și eu la fel de curată ca și ei acasă.

Hainele se spală. Pentru a nu avea haine de unică folosință, îți trebuie un detergent care să curețe în profunzime. Am...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate