Personalizare pagina de logare in wp

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Blogger de Romania

Stiu ca pe multi dintre voi va enerveaza pagina clasica de login din wordpress si faptul ca daca dai click pe logo te redictioneaza pe wordpress.org. Mai jos aveti un tutorial simplu despre cum puteti personaliza aceasta pagina fara a folosi un plugin/modul. Aveti nevoie de un program pentru editat fisiere cum ar fi Notepad++ si de un program FTP client pentru transfer fisiere gen FileZilla.

1. Mai intai creati un folder nou numit login in folderul unde se afla fisierele temei. Daca wordpress este instalat in root atunci calea corecta dupa creare va fi /public_html/wp-content/themes/nume-tema/login. – creati un fisier css cu numele de custom_login_styles.css si adaugati-l in folderul login. – urcati in acelasi folder imaginea logo.png care doriti sa apara in pagina de logare.

2. Deschideti fisierul temei functions.php si adaugati urmatorul cod:

function my_loginlogo() { echo '<styl...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate