Pestii in perioada concediului

Suntem in plin sezon estival, asa ca un subiect de actualitate este cum ingrijim sau mai bine zis ce facem in perioada concediului cu pestisorii nostri.

O parte din posesorii de acvarii tind sa duca acvariile prietenilor sau rudelor sau sa ii roage pe acestia sa aiba grija de pestisori pe perioada concediului. De cele mai multe ori, aceste persoane nu sunt cunascatori si este posibil sa suprahraneasca sau sa faca greseli legate de schimbul de apa. Daca acvariul se muta in alta locatie este posibil sa fie pozitionat gresit in casa. Toate aceste schimbari duc la stresarea pestilor si chiar la decesul acestora.

In cazul in care lasam totusi acvariile noastre in grija altor persoane, trebuie sa ne asiguram ca le dam cateva explicatii simple, dar importante in legatura cu ingrijirea pestilor. Este posibil, asa cum am mai spus, ca aceste persoane sa nu fie pasionate de aceea este recomandat sa alcatuim o lista cu pasii necesari ingrijirii. Aceasta lista ne asigura ca persoa...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate