Petrila, îți pregătim ceva!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Bibliotecăria

 

După cum mulți dintre dvs. știți deja, ne doream, de fooooarte mult timp,  să avem mini-biblioteci prin parcurile din orașul nostru; în toți acești ani, am tot adunat cărți, dintre cele donate de dvs. și le-am păstrat în acest scop. 

În sfârșit, acest vis este pe cale de a se împlini! ??? Căci, prin proiectul Primăriei orașului Petrila, ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII POPULAȚIEI DIN ORAȘUL PETRILA, în care a fost cuprinsă și biblioteca noastră, am primit și 6 mini-biblioteci. 

În momentul de față, la două dintre acestea se lucrează de zor. Căci le-am cerut albe, simple, astfel încât să poată fi personalizate. Iar pentru aceasta, am apelat la Cercul de Artă de la Clubul Copiilor Valea Jiului - Filiala Petrila, coordonat de către dl. profesor, artist, consilier local Radu Dacian Chința. Ca de fiecare dată când i-am propus o colaborare în vreun proiect, a spus DA! ?Aceasta,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate