Pijamale de dama groase pentru iarna – modele calduroase cu imprimeuri colorate

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ghidul tau zilnic in materie de fashion!

Desi nu cred ca iese nimeni la plimbare in pijamale, trebuie sa recunoastem ca le alegem cu atentie atunci cand vine vorba de-a le cumpara, pentru ca in afara de confortul termic oferit, care dupa parerea mea este cel mai important in sezonul rece, multe dintre noi ne dorim sa arate si bine. Si pentru ca zilele trecute am vazut cateva modele foarte interesante de pijamale de dama groase pentru iarna, astazi m-am gandit sa fac o selectie cu cele mai frumoase modele, astfel incat fiecare doamna sau domnisoara si-si poata gasi perechea preferata. Eu sunt genul de persoana care iubeste imprimeurile colorate si persoanajele din desene animate, prin urmare, pijamalele mele se aseamana foarte mult cu cele ale unei fetite de 10-12 ani. Daca si tie iti plac tinutele de dormit de genul acesta, ai mari sanse sa fii fascinata de modelele de mai jos. Pentru preturi, click pe imagini!

Pijamale de dama salopeta

Daca te regasesti in cele mentionate de mine mai sus si iti plac pijamalele de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate