Pipera Ibiza Sol inchiriere apartament 3 camere Scoala Americana

 Pipera -Ibiza sol in vecinatatea la Scoala Americanza in complexul rezidential IBIZA SOL va prezentam spre inchiriere un apartament compus din 2 dormitoare, bucatarie, living cu semineu si doua bai (una matrimoniala) plus o terasa de 14 mp.
Apartamentul se afla la etajul 2 unui bloc cu 3 etaje in ansamblul rezidential Ibiza Sol din Pipera – in spatele Scolii Americane.
Apartamentul se afla la etajul 2 unui bloc cu 3 etaje in ansamblul rezidential Ibiza Sol din Pipera – in spatele Scolii Americane. Ansamblul este dotat cu o curte comuna foarte mare, piscine, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii, atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece. Proprietatea se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata si livingul mobilat si utilat,  dar daca se doreste se poate mobila complet la pretul de 950 euro/luna Ansamblul rezidential Ibiza Sol Residence  situat in zona de nord a Bucurestiului, in zona Pipera – Scoala Am

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate