Pipera inchiriere vila complex rezidential rond OMV

Pipera ansamblul rezidiential pe marginea lacului Pipera  – inchiriere vila dispusa pe demisol, parter si etaj cu o suprafata utila de 200mp. proprietate se afla pe malul lacului Pipera in ansamblul rezidential, cu paza permanenta si  loc de joaca pentru copii. Vila se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata sau complet mobilata si utilata la pretul de 1400 euro. Aceasta proprietate va poate oferi confortul si intimitatea de care aveti nevoie. Parterul este compus dintr-un living , bucatarie inchisa si baie. Deasemena la parter exista un garaj . Etajul este compus din trei dormitoare din care 2 au vederea spre lacul Pipera si  doua bai. La demisol regasim un living generos, si numeroase spatii de  depozitare [vtour_360 img="http://olimob.ro/wp-content/360/60/vila Epsilon Pipera inchiriere.jpg" audio="true" audio_src="YOUR AUDIO URL GOES HERE" autoscrol="false" control="true"] In imediata vecinatate se afla un Mega Imag

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate