Pipera vanzare vila cocheta ansamblul rezidential Azur

Pipera complex rezidential  Azur in zona de Nord a Bucurestiului  va prezentam spre vanzare o vila duplex   compusa din parter si mansarda. Parterul este constituit din living cu iesire catre terasa inchisa si curte,  bucatarie deschisa, grup sanitar si scara interioara. Mansarda este compusa din doua  dormitoare, spatiu depozitare  si o baie. Vila propusa spre vanzare a  fost complet renovata in anul 2017 , viitorul proprietar se va putea muta imediat fara o investitie majora, deasemena vila se vinde cu bucataria mobilata si utilata, mai putin frigider Vila din Pipera dispune de o  curte privata cu iesire directa la un drum de servitute, este complet  amenajata, iar in spate langa terasa a fost amenajat si un spatiu de depozitare . Casele din ansamblul rezidential Azur sunt racordate la apa, canal, retea gaze naturale, cablu TV, telefonie fixa, Internet, dispun de centrala termica proprie. In cadrul co

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate