Plante cu povesti, nu doar plante!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
A 35-a ediție a expoziției de horticultură Plantarium (23 - 26 august 2017, Hazerswoude/Boskoop, Olanda) a fost un succes. Vizitatorii au apreciat foarte mult noul concept de amenajare a târgului, în care au dominat inspirația și experiențele. Expozanții care au colaborat pentru conceperea și construirea Caselor Inspirației au fost și ei satisfăcuți de rezultat.
În zilele rezervate profesioniștilor și specialiștilor din domeniu, numărul vizitatorilor a fost de 9.835, mai mic decât în anii trecuți. În schimb, în ziua consumatorului tradițional, au vizitat târgul nu mai puțin de 15.765 de persoane.
J.W. Griep, președinte al board-ului Plantarium Vizitând târgul, membrii board-ului organizator au primit complimente din partea expozanților referitoare la aspectul atr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate