Platforme pentru dezvoltarea unui website

Desi poti sa creezi un magazin online sau un site de prezentare singur de la zero, cei mai multi antreprenori digitali alea sa externalizeze procesul unei agentii specializare. Conform Open Source, va voi prezenta prin avantaje si dezavantaje cele mai populare platforme din piata

Magento este una dintre cele mai populare platforma pentru creare magazin online, cu cea mai ampla comunitate eCommerce de pe internet. Printre avantajele platformei se numara comunitatea ampla, functionalitatile utile, relativ usor de optimizat. Dezavantajele sunt ca majoritatea extensiilor vin contra cost, iar interfata cu utilzatorul nu este foarte prietenoasa.

WooCommerce/Wordpress la fel, foarte cunoscuta si apreciata de web designeri din simplu fapt ca interfata este una foarte prietenoasa si usor de manevr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate