Politele de asigurare rca in primul trimestru din 2021

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Retete Speciale

Politele de asigurare rca raman in continuarea cea mai mare parte din totalul de asigurari generale ce se incheie pe teritoriul Romaniei. Ce insemna in cifre? Cine detine cel mai mult din piata? Pe ce perioade se incheie cele mai multe polite rca?

Clasa A10, Raspundere civila pentru utilizarea vehiculelor auto terestre (asigurarile rca si cmr), cu un volum al indemnizatiilor brute platite de 906.284.244lei, reprezinta 57% din totalul indemnizatiilor brute platite pentru asigurarile generale si au inregistrat o crestere cu 6,4% fata de trimestrul I 2020.

La 31 martie 2021, pe piata asigurarilor isi desfasurau activitatea urmatorii 9 asiguratori autorizati de ASF pentru activitati de asigurare RCA: Allianz-Tiriac Asigurari SA, Asigurarea Romaneasca – Asirom Vienna Insurance Group SA, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance SA, Euroins Romania Asigurare – Reasigurare SA,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate