POLITISTUL PEDOFIL,EUGEN STAN DECORAT DE BATAUSUL DE COPII ,PENALUL TRAIAN BASESCU CU ORDINUL „BARBATIE SI CREDINTA”,IN 2012!

Eugen Stan, polițistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, de către președintele României, cu ordinul ”Bărbăție și Credință”, pentru participarea la deszăpezire,potrivit preşedintelui Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX,Florin Vîlnei.

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, Florin Vîlnei, a confirmat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că Eugen Stan, polițistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală asupra minorilor, a fost decorat în 2012, atunci când președintele României era Traian Băsescu, cu ordinul ”Bărbăție și Credință”.

„Decretul nr. 472/2012 privind conferirea unor decorații. În temeiul prevederilor art. 94 lit. a) și ale art. 100 din Constituția României, republicată, ale art. 4 alin. (1), ale art. 8 și ale art. 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul național de decorații al României...