Ponturi fotbal Brighton – Crystal Palace – FA Cup

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
“Pescarusii” nu sunt interesati de meciul din FA Cup

Sursa foto:  cdfeirense.pt

Luni, de la ora 21:45, Brighton intalneste Crystal Palace, intr-un meci din FA Cup, competitia cea mai cuatata de echipele din Anglia. Digi Sport 2 este postul unde putem sa urmarim acest joc.

Brighton a incheiat anul trecut in acelasi ton in care a inceput si 2018,cu un rezultat de egalitate impotriva unei echipe din a doua jumatate a clasamentului. In urma cu o saptamana, “pescarusii” au facut 2-2 cu Bournemouth, intr-un meci pe care l-au jucat tot acasa, reusind, astfel, sa ajunga la doua meciuri consecutive fara esec. De asemenea, esecul cu Chelsea este singurul pe care Chris Hughton&Co. l-au suferit in ultimele trei saptamani.  De altfel, problemele principale ale echipei sunt impotriva echipelor mari. S-a asa intamplat si in jocurile de pe “Amex Stad...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate