Ponturi fotbal Leverkusen – Bayern – Bundesliga

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
De cinci ani Bayern nu s-a mai impus pe “BayArena”

Sursa foto: dw.com

Vineri, 12 ianuarie, de la ora 21:30, pe “Bay Arena” avem si unul dintre derby-urile rundei cu numarul 18, Leverkusen intalneste Bayern.

Leverkusen face un sezon foarte bun, iesind din anonimatul in care se afla in ultimele editii de Bundesliga, drept pentru care acum se afla pe locul 4, cu 28 de puncte, avand golaveraj mai bun decat Leipzig, in lupta lor pentru un loc de Champions League. “Aspirinele”  sunt neinvinse de aproape patru luni, ultima data cand a cedat intr-un meci de campionat a fost in luna septembrie a anului trecut, 1-2 cu Hertha Berlin.De asemenea, statutul de gazda ii vine manusa echipei lui Heiko Herrlich, echipa care este neinvinsa in fata propriilor suporteri. Mai mult, sase din cele opt astfel de intalniri avute pe “BayArena” au adus cel putin trei ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate