Ponturi fotbal Malaga – Espanyol – La Liga

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Espanyol este singura echipa fara victorie in deplasare

Sursa foto: laliga.es

Luni seara, de la ora 22:00, “La Rosaleda” gazduieste meciul dintre Malaga si Espanyol, ultima confruntare din runda a 18-a. Partida se da si la TV, pe Digi Sport 3.

Malaga a incetat sa mai surprinda pe cineva, ea fiind cel mai probabil cu un picior in liga a doua, avand in vedere ca si acum ocupa penultimul loc, cu 11 puncte, avand cel mai slab atac dintre toate participantele. In runda anterioara, aceasta nu a putut tine pasul cu Alaves, formatie pe al carui teren a pierdut din nou, 0-1, ajungand la doua infirangeri consecutive fara succes, meciuri in care a intalnit echipe modeste, din a doua jumatate a clasamentului. Mai mult decat atat, Malaga este o echipa care rar reuseste sa lege rezultate pozitive si atunci cand o face, se intampla pe terenul propriu, acolo unde a ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate