Ponturi hochei Carolina Hurricanes – Washington Capitals – NHL

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Capitals vor revansa dupa infrangerea din urma cu o zi

Sursa foto: vegascoverage.com

Sambata, 13 ianuarie, de la ora 02:30, pe “PNC Arena” se joaca Carolina Hurricanes – Washington Capitals, meci din cadrul NHL.

Carolina Hurricanes are o misiune extrem de dificila, deoarece se afla pe locul 8 in Conferinta de Est, cu 48 de puncte, in spatele adversarei din acest duel.  Spun ca este un meci dificil pentru trupa lui Bill Peters deoarece in meciul jucat anterior cele doua s-au intalnit in meci direct, iar Hurricanes a castigat cu 1-3, ceea ce acum pune mare presiune pentru a confirma acel rezultat. De astfel, datorita acelui rezultat, Carolina a urcat pe locul 5 in Divizia Metropolitana, acolo unde este obligata sa se mentina pentru a se califica in play-off, iar diferenta fata de ultimul loc este una mica, de doua lungiim. Sebastian Aho, ata...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate