Ponturi hochei Lukko – Karpat – Liiga

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Karpat a castigat ultimele cinci meciuri directe

Sursa foto: rauma.fi

Joi seara, de la ora 18:30, Lukko si Karpat vor juca in Liiga, intr-un meci ce urmeaza sa se desfasoare pe “Aijansuo Arena”, in prima liga de hochei a Finlandei.

Lukko trebuie sa se autodepaseasca si sa-si demonstreze ca merita cu prisosinta sa spere la un eventual titlu surpriza, avand in vedere ca este foarte aproape de a se califica in sferturile play-off ului. In runda anterioara au reusit sa faca acest lucru, profitand si de faptul ca a jucat acasa, acolo unde a condus cu 4-0 pana in ultimele minute ale perioadei a treia, dar tabela a indicat 4-2 la final. Pentru o echipa care are pretentiile pe care le are Lukko, marcheaza destul de putin, aavand unul dintre cele mai slabe compartimente ofensive. Pana si ultima clasata a marcat mai multe goluri decat ea. De asemenea, Lukko pe ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate