Ponturi hochei St. Petersburg – Yaroslavl – KHL

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
St. Peterburg, de departe cea mai buna echipa din KHL

Joi este meci pe “Ice Palace” St. Petersburg revine pe teren propriu dupa mai puti de doua zile si joaca impotriva celor e la Yaroslavl.

Sursa foto:  shutterstock.com

St. Petersburg este in pole position pentru titlu de campioana a KHL, ea fiind lider autoritar in Conferinta de Vest, acolo unde are 123 de puncte stranse si unde si-a asigurat deja prezenta in play-off, cu multe runde inainte de tragerea cortinei. Asa cum mentionam anterior, St. Petersburg revine pe propriul teren, acolo unde a reusit sa castige cu 4-2 in fata chinezilor de la Kunlun, fiind al treilea succes consecutiv. Forta echipei se reflecta prin aportul ofensiv, fiind singura echipa cu peste 200 de goluri inscrise, ceea ce justifica oarecum de ce Kovalchuk si Gusey sunt cei mai activi jucatori din KHL, ei marcand 52 din...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate