Ponturi hochei Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets – NHL

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Informatii utile pentru pariori
Blue Jackets are probleme reale in meciurile din deplasare

Sursa foto: mapleleafsshotslove.com

Marti dimineata, de la ora 02:00, “”Air Canada Center” gazduieste meciul dintre Toronto Maple Leafs si Columbus Blue Jackets, din NHL.

Toronto Maple Leafs nu este deloc intr-o forma buna, cu toate ca a castigat ultimele doua intalniri, dar de fiecare data a facut-o dupa executarea loviturilor de penalitate. Ambele jocuri au fost cu ea in rolul echipei gazda, iar faptul ca Frederi Andersen s-a facut de fiecare data remarcat, din punctul meu de vedere lasa mult de dorit din partea unei echipe care se afla pe locul 5 in Conferinta de Est, cu 52 de puncte. De asemnea, daca punel cap la cap rezultatelor din timpul regulamentar, ultima victorie a canadienilor dateaza din 29 decembrie, cand treaceau cu 7-4 de Arizona Coyotes, iar de atunci s-au juc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate