Povestea unei expozitii: Plantarium, Olanda

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe FLORA NETWORK
Imi plac plantele. Ornamentale si nu numai. Si, privind, asa, din exterior (desi nu chiar) spre „sectorul verde”, cred ca Romania are un mare potential in domeniul horticulturii. Ca business. Solul si clima ne ajuta mult, reprezinta avantaje majore. Faptul ca la noi in tara inca exista zone fara poluare sau cu o poluare minima ne ajuta si mai mult. Apropierea de tarile dezvoltate ale Europei, precum si de Asia Mica sunt, si ele, mari avantaje. Iar clientii finali din Romania (prietenii si vecinii nostri, practic) sunt tot mai interesati de plante in general si de noile trenduri si solutii verzi aparute pe piata. Practic, faptul ca segmentul verde nu e atat de dezvoltat la noi tine doar de lipsa organizarii. Asa cred eu. De aceea, as zice ca e extrem de important sa facem o infuzie de inspiratie, sa aflam lucruri noi si vechi, din Europa si din alte parti, de la oameni cu experienta, din business-uri care functioneaza. De asemenea, sa impartasim si noi din...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate