PR-ul si pieritele – ajutor sau ameteala?

Ca sa ne intelegem de la inceput, o sa delimitez cei doi termeni. PR-ul este o persoana specializata in PR, un profesionist cu competente si expertiza in aceasta meserie. In opinia mea, pentru a se denumi PR, trebuie sa cunoasca macar bazele, PRINCIPALELE ROLURI ALE UNUI PR PROFESIONIST, sa fie consolidate (asumate) si sa aiba experienta.  Pieritele sunt, de regula fosti jurnalisti la publicatii puternice, generaliste sau de nisa care au identificat o oportunitate sau fosti lucratori modesti intr-o companie slaba de profil. Au legaturi de amicitie cu un numar de alti colegi de breasla sau din media si au decis sa se foloseasca de acest aspect pentru supravietuire. Pierite  isi spun ele. Nu este un termen rautacios inventat de mine. Daca le intrebi despre meseria de PR, o sa-ti raspunda in doua moduri intens uzita...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate