Pregătește-ți corpul pentru plajă cu epilare definitivă cu IPL și tratament LPG Cellu M6

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe HighLife Tabloid

Ți-ai propus, la începutul anului, să nu mai repeți greșeala din anii anteriori și să îți pregătești treptat corpul pentru zilele toride de vară, atunci când vrei să pui stăpânire pe prima plajă care îți iese în cale și, astfel, să te bucuri din plin de razele soarelui. Timpul a trecut, însă, fără să îți dai seama și ai realizat că vara nu mai bate la ușă, ci și-a intrat deja în drepturi, în ciuda a ceea ce spune calendarul, iar tu nu ești pregătită să lași soarele să îți mângâie corpul.

Nu intra în panică, există întotdeauna o soluție. Așa că, dacă locuiești în Capitală și vrei să îți petreci weekend-ul la ștrand sau piscină, în așteptarea concediului, când ai de gând să te relaxezi la malul mării, ca în fiecare an, poți încerca, de exemplu, un tratament de epilare definitivă în București și/sau unul cu

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate