Premieră pe piața de capital din România: BITTNET GROUP publică primul document de înregistrare universal

Autoritatea de Supraveghere Financiară din România a aprobat Documentul de înregistrare universal al Bittnet (BNET), primul document de acest fel emis pe piața de capital din România.

Noul regulament al UE privind prospectul și măsurile de punere în aplicare, a intrat în vigoare începând cu 21 iulie 2019. În conformitate cu regulamentul revizuit, a fost creat un nou document, cunoscut sub numele de „Document de înregistrare universal”, conceput cu scopul de a accelera procesul de aprobare a prospectului pentru emitenții frecvenți.

Bittnet a pregătit și transmis documentul universal spre aprobarea ASF în vederea simplificării și accelerării proceselor de oferte publice viitoare de valori mobiliare. Din acest moment, pentru orice nouă ofertă de instrumente financiare emise de Bittnet, indiferent de tipul sau clasa acesteia, compania trebuie doar să pregătească o notă privind valorile mobiliare și un rezumat. Intenția Bittnet este d...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate