PREMIERUL VIKTOR ORBAN:”NOI II VEDEM PE REFUGIATI DREPT O FORTA INVADATOARE MUSULMANA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog
Premierul ungar Viktor Orban a declarat că nici guvernul său și nici el nu-i consideră pe musulmanii care sosesc în Europa drept refugiați musulmani, ci o „forță invadatoare musulmană”, migranți economici în căutarea unei vieți mai bune, într-un interviu publicat luni de ziarul german Bild, citat de agențiile de presă MTI și EFE.
„Noi nu-i considerăm pe acești oameni drept refugiați, ci o forță invadatoare musulmană”, a afirmat Orban, întrebat despre motivul pentru care Ungaria refuză să primească solicitanți de azil.
Potrivit premierului ungar, în drumul lor spre UE, aceștia traversează patru țări care „nu sunt la fel de bogate ca Germania”, dar sunt sigure și în care nu trebuie să „fugă pentru a-și salva viața”.
„Deja, în această călătorie nu se luptă pentru viața lor. Acest lucru arată că sunt imigranți economici care doresc pur și simplu o viață mai bună”, spune el.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate