Premonițiile lui Nikola Tesla despre civilizația secolului XXI: ,,Lumea se va transforma într-un creier imens”

În anul 1926, revista americană Collier’s a publicat un interviu cu inventatorul și fizicianul Nikola Tesla. Spusele inventatorului au șocat publicul în acea vreme, iar acum încă mai stârnesc curiozitatea oamenilor.

Născut la 28 iunie 1856, Tesla era cetățean al Imperiului Austriac prin naștere și mai târziu a devenit cetățean american. Prin demonstrația lui de comunicare fără fir prin intermediul undelor radio în 1894 și după victoria în „războiul curenților”, a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari ingineri electricieni ai S.U.A.

Tesla își petrecea mult timp citind cărți, pe care le memora în întregime, având o memorie fotografică. Putea vizualiza în formă reală orice obiect al cărui nume îl auzea. În prezent, afecțiunea numită sinestezie prezintă simptome similare. Tesla putea vizualiza o invenție cu o precizie incredibilă, incluzând toate dimensiunile, înainte de a începe să o construiască, tehnic...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate