Prima rază a voinței sau a puterii

   Prima rază este o energiea voinței, puterii și comenzii. Este conectată cu vitalitatea, inițiativa, încrederea. Schimbă ce este vechi și face loc pentru ce este nou. Este o energie foarte dinamică. Culoarea acestei raze este roșu. Cei care se află pe aceatsa rază au o mare putere personală care poate fi folosită pentru bine sau rău.  Tipul de persoană a primei raze va ajunge întotdeauna în față indiferent de pe ce linie lucrează. Vor fi la conducrea profesiei lor. Sunt lideri înăscuti. Prima rază care nu este temperată de iubirea-înțelepciunea razei a doua poate fi extrem de crudă și nemiloasă. Lucrarea literară a acestui tip de persoană ar fi puternică și invincibilă. Le pasă puțin de stilul și definitivarea muncii. Exemple ale acestui tip de persoană ar fi Luther, Carlyle, Walt Whitman. Abordarea căii spirituale se face prin veritabila forță a voinței.   Tipul primei raze ar fi un bun șef și comandant. Exemple: Napoleon, Winston Ch...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate