Probleme stergatoare VW Golf Plus. Ansamblu rupt

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Sasestie
Probleme cu stergatoarele, nu fac cursa completa sau nu revin la locul lor?

Posibil ca aceasta cauza sa fie la mai toate modelele de masini, dar eu am intampinat problema la un VW Golf Plus, deci am sa ma rezum doar la acest model de masina.

Problema a fost ca ansamblul stergatoarelor s-a rupt (pe partea dreapta), din cauza griparii, asadar la mine solutia a fost sa schimb ansamblul complet. Motorasul era inca functional, am schimbat doar ansamblul.

Din ce am cautat si gasit pe diverse forumuri, cele mai multe probleme la stergatoare (dupa ce a fost demontat ansamblul) apar dupa ce s-au desfacut pentru curatare, ungere sau alte operatiuni. Aceste probleme apar in momentul in care se desface ansamblul de pe motoras.

Problemele apar pentru ca in momentul in care se desface motorasul, axul acestuia este intr-o pozitie care se schimba in momentul in care montam motorasul inapoi pe ansamblu. Se schimba, pentru ca in...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate