PROCURORUL CRISTIAN ARDELEAN,FALSIFICATORUL DE DOSARE DE LA DNA ORADEA!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog
Un personaj sub umbrela căruia încape şi procurorul Cristian Ardelean

În cursul anului trecut, presa națională (Cotidianul, Lumea justiției, Evenimentul zilei) a dezvăluit în zeci de articole că și la Serviciul Teritorial Oradea al DNA, considerat o unitate de elită de către procurorul șef Laura Codruța Kovesi, a activat un procuror Portocală, în persoana lui Ciprian Man, care a condus acest serviciu în perioada decembrie 2013 – martie 2017.

Procurorul șef Man a avut doi colaboratori apropiați în cadrul DNA Oradea, respectiv pe procurorul Dan Chirculescu, care s-a pensionat în primăvara anului trecut, și pe procurorul Cristian Ardelean, care aspiră să devină șeful acestui serviciu, după ce prietenul său Man a rămas fără funcție. Practicile abuzive și lipsa de profesionalism ale celor trei procurori au făcut ca DNA Oradea să înregistreze în acest an nu mai puțin de 53 de achitări pentru diverse infra...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate