Producători de bere artizanală din străinătate vin la Timișoara, la Craft Art TM!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Cutiamica.ro

Pentru prima dată în România, producători de bere artizanală din Germania, Austria și Ungaria vin să își expună produsele în cadrul Craft Art TM,  festival internațional de bere artizanală. Producătorii străini sunt foarte apreciați nu numai în țara lor de origine, ci și la nivel european. Timp de trei zile, timișorenii le pot savura sortimentele de bere în cadrul Craft Art TM!

Primele două nume anunțate sunt CAMBA BAVARIA/ Germania și FÓTI SÖRFŐZDE/Ungaria, doi producători importanți pe piata europeană de profil. Este pentru prima dată când aceștia participă la un festival de bere artizanală în România.

CAMBA BAVARIA combină cu succes valorile tradiționale cu ideile inovatoare, oferind o gamă variată de sortimente de bere. Sortimentele Camba Bavaria sunt premiate frecvent, atât în Germania, cât și la nivel internațional. Camba...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Recomandate