? Produse consumate de bebe în luna septembrie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

În luna septembrie am fost o săptămână în Grecia unde am consumat cam toate produsele de protecție solară și apoi am revenit în București unde am participat la o mulțime de evenimente și ne-am adaptat la toamnă și la multe schimbări care au apărut în viața noastră neprevăzute. Schimbări pe care încă le procesez și la care încerc să mă adaptez.

Produse consumate de bebe ( 1 an și 5 luni) în luna septembrie Am fotografiat separat ce s-a terminat în Grecia să nu car ambalajele înapoi :)) 1 pachet scutece Pampers premium care nr. 4 56 bucăți/pachetul. Apreciez la aceste scutece că au dunga galbenă care se face albastră de la pipi. Un pachet scutece Pampers pants nr. 4 30 bucăți/pachetul. Pe acestea le-am luat din Creta. Mai aveam nevoie de vreo 5 scutece pentru el ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate