Profeția CUTREMURĂTOARE a Părintelui Arsenie Boca despre București: „la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului …”

Este binecunoscut de toata lumea faptul că Părintele Arsenie Boca a prezis de-a lungul timpului cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar în scrierile lui se face referire și despre un al treilea.

Părintele Arsenie Boca a scris despre cele două cutremure, definindu-le precum „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Potrivit celor de la

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate