Project Linda transformă Razer Phone într-un notebook

În cadrul CES 2018, compania Razer a prezentat un accesoriu interesant pentru Razer Phone, care a fost lansat la sfârșitul anului 2017. Aceasta este o stație de andocare numită Project Linda, care transformă smartphone-ul în laptop.

Razer a declarat că în momentul de față proiectul Linda este doar un concept. La baza acestuia stă laptopul pentru gaming Razer Blade, cu un ecran de 13,3 inch și cu carcasă din aluminiu. Construcția nu oferă un trackpad încorporat, iar funcția data o va oferi Razer Phone. Smartphone-ul este fixat în laptop prin conectorul Type-C și alimentează stația de andocare.

Interfața sistemului de operare Android, la conectarea Project Linda, se adaptează la formatul laptopului (precum Samsung DeX și modul PC pe Huawei Mate 10). În rezultat utilizatorul primește posibilitatea de a lucra la un calculator complet funcțional și chiar să se joace utilizând tastatura și mouse-ul.

The post

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate