Proprietati benefice ale marului in slabire

  • Postat în Life
  • la 10-08-2017 22:34
  • 532 vizualizări

· Marul crud se potriveste in salate cu telina, andivele, morcovii, sfecla, varza si anghinarea.· Intre branzeturi, face pereche buna cu cascavalul, rockfortul (branza Bucegi) si branza de capra.· Gatit, marul e delicios calit in unt, alaturi de vitel sau de pui, pate de ficat sau peste – salau, cod, ton.· Pentru prepararea deserturilor se recomanda merele dulci si zemoase: ionatan, golden, reinettes.· Pentru preparatele de patiserie usor sarate se recomanda merele acrisoare.Calitati: slab energetice (au 54 kcal la 100 de grame) merele au o multime de insusiri – fibre, multe oligoelemente si minerale, zahar natural, vitamine. Consumate in fiecare

Despre ZTB.ro

ZTB.ro este un agregator românesc de bloguri care colectează și afișează articole din diverse domenii, oferind vizibilitate bloggerilor și o platformă centralizată pentru cititori. Articolele sunt preluate prin feed-uri RSS/Atom și direcționează traficul către blogurile originale.

Articole recente