PSD îşi joacă în aceste zile viitorul ca partid politic

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe StareaPresei.ro

PSD îşi va juca în săptămânile care urmează viitorul său ca partid politic în România democrată. În viitorul imediat, PSDragnea va încerca să dea lovitura de graţie României democrate.

Liviu Dragnea: Scoatem Legile Justiţiei! Va fi război total!

Motivul – liderul clanului PDRagnea este efectiv disperat. El ştie că se apropie, într-un fel sau altul, de puşcărie. Aşa că a renunţat la orice perdea şi e direct, dur, brutal, ca orice nativ scorpion ajuns la ultimul fir. „Voi da Legile Justiţiei în forma primară”, a spus acesta. Kovesi „va pleca cu tot cu funcţia”. „Dacă Iohannis nu va înţelege, va pierde”, a ameninţat politicianul.

Ne aflăm la câteva ore după ce Liviu Dragnea a fost anunţat că începe contra lui urmărirea penală. Pentru fraude cu fonduri europene, deturnate la Tel Drum. Prejudiciul – ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate