PSIHOatelier: Binele și Răul… din noi, cu Ligia Moise, psiholog

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Filme si Carti

16 ianuarie 2018, la Journey Pub (str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană)

* Evenimentul se desfășoară în limita a 100 de locuri disponibile. Pentru a putea ocupa un loc vă invităm să faceți o scurtă rezervare telefonică la numărul 0752285286 – Journey Pub. Biletul de participare este de 20 ron iar fondurile se direcționează în exclusivitate către invitat.

PSIHOatelier: Binele si Raul… din noi

De ce să vorbim despre binele și răul din noi? Pentru că există. Atât. Doar că nu suntem obișnuiți să ne privim pe noi înșine așa, ca ființe ce conțin în ele și o parte mai puțin bună. De ce? Pentru că tuturor ne place să credem că suntem frumoși, deștepți și devreme acasă. Doar că practica, viața de zi cu zi, vine să ne arate că nu prea e așa.

Perspectiva mea asupra nivelului de evoluție la care omenirea a ajuns este că noi încă nu știm să fim buni – nici cu noi, nici cu c...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate