PUBG a primit un nou sistem de ranking

Lansarea versiunei de mobil a jocului PUBG a adus o revolutie in sistemul de ranking (pentru acest joc), se pare ca acum o saptamana am primit o veste interesanta de la dezvoltatorii PUBG si cu un update interesant pe PC am putut vedea un nou sistem de ranking ce este inspirat din cel de pe mobil.

De asemenea nou mai avem si un sistem mai sigur de anti-cheat (VALVE, NOTEAZA ASTA O DATA, CS:GO ARE NEVOIE DE UN VAC SISTEM MAI BUN!!!), un meniu mai rapid si posibilitate de selectare in-demand a hărților.

Noul sistem de ranking ofera jucatorilor posibilitatea de a avea un rank de la Bronze și până la Grand Master iar acest rank poate fi obtinut prin Rank Points, de asemenea cand intrati intr-un meci veti gasi cu o acuratete mai buna jucatori de nivelul vostru.

Exact ca la CS:GO, primul rank se va oferi dupa 10 meciuri in PUBG, rank-ul va fi in functie de cate puncte ati obtinut in primele 10 meciuri.

PUBG pare să se îndrepte și spre Play

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate