Puya vrea o stradă cu numele lui

După o lungă perioadă de absenţă de la radio, Puya a acceptat invitaţia lui Marian Soci şi a venit în studioul Radio 21, în „Muzica Ta”.Fiind cel mai hot artist al momentului datorită revenirii spectaculoase cu hit-ul "Undeva in Balkani", lui Puya îi surâde gândul de a fi onorat în mod oficial: „Nu cred că aş vrea o statuie, dar nu m-ar deranja să existe o stradă cu numele meu. Chiar în spatele blocului meu există una fără nume, deci Primarul sectorului 3 ar putea să-mi facă o bucurie..”, a glumit hip-hoper-ul.Imediat dupa ce a plecat de la radio, Muya a fost contactat de primarul Vanghelie care doreste sa puna in practica gluma cantaretului bineinteles nu degeaba .Astfel Puya in schimbul unei metru de strada cu hartoape si a 2 metri de trotuar trebuie sa cante o melodie la vanghelionul din sectorul 5,sector in care artistul este foarte cun...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate