Rafila: Țările care au vaccinat peste 70% din populație, ar putea solicita măsuri suplimentare pentru cele cu o rată mică de vaccinare !

Țările care au vaccinat peste 70% din populație, ar putea solicita măsuri suplimentare pentru țările care au vaccinat peste 70% din populație, ar putea solicita măsuri suplimentare pentru a nu răspândi virusul, susține Alexandru Rafila.

Deputatul PSD a subliniat însă că pentru a încuraja vaccinarea trebuie schimbată abordarea curentă care promovează ideea de avantaje oferite celor care au ales să-și administreze serul anti-Covid19.

„Din punct de vedere al OMS vaccinarea nu trebuie să fie obligatorie. Aceste idei au ca efect pe termen mediu un eșec al campaniilor de vacinare. Nu e vorba de discriminare, ci de uniformizare. Acum dacă vrei să mergi în Belgia, de exemplu europarlamentarii, ei trebuie să meargă la Parlamentul European cu test, chiar dacă au fost vaccinați.

În momentul în care o să apară certificat nu mai trebuie să se testeze. Greșeala e când încerci să introduci ideea că vaccin