Ralflo, victima la The four – Cei 4!

O sa va surprind. Sotia, seful suprem, butona telecomanda in cautarea unui program care sa ne intereseze. Cand a ajuns in dreptul Antena 1, am descoperit o emisiune concurs la care participa Ralflo. Evident ca am fost curios si am cerut sa urmaresc aceasta faza. Personal, nefiind specialist, mi-a placut mai mult Ralflo decat Francesca Ilie. Vedeti mai jos cele doua interpretari. Carla’s Dreams i-a acuzat pe Dragos Udila si Alexandra ca au complotat ca la duel sa mearga Francesca. A fost o diversiune diabolica la care a adaugat un scenariu incredibil („… ati pus fetita asta de 19 ani pe sina de tren si ati trecut peste ea cu trenurile voastre unite” – din memorie), plus pozitia, „autoritatea” pentru fani, etc. Publicul a reactionat si a decis sa mearga mai departe Francesca. Scorul a fost strans, insa diferenta a fost invers si mai mare. Parerea mea si vizibila cu ochiul liber. Astept si parerea voastra, mai ales a specialistilor. Repet, in opinia mea...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate