Rasfatul dulce in plina strada - apropierea fata de clienti

Pentru a satisface nevoile unei societati marcate de libertatea de miscare, firmele tind sa devina tot mai mobile si mai putin legate de un punct fix. Consumatorii de produse si servicii se transforma in consumatori de experiente, iar furnizorii serviciilor de alimentatie publica se apropie tot mai mult de client, oriunde ar fi ei. Operatorii afacerilor de tip street food(alimentatie stradala) au oferit revistei Cofetarul, Brutarul detalii din culisele administrarii unui astfel de business.Desi se afla la inceput de drum, cultura streetfood a adus profituri celor care au pariat pe acest business. Organizatorii de evenimente au contribuit la cresterea exigentei si standardului pentru afacerile specializate in alimentatia stradala.Calitatea produselor si interactiunea cu clientii sunt factori determinant intr-o afacere din domeniul alimentatiei stradale. Exista insa si reguli de organizare specifice, pentru ca spatial limitat sa fie exploatat cat mai eficient. Din punct de vedere operati...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate