Raza a cincea a minții concrete

   Aceasta este raza științei și cercetării. Persoana pe această rază are un intelect ascuțit și mare exactitate în detaliu. Această rază este foarte conectată cu corpul mental.  Mulți oameni, în acest moment din istoria noatră sunt blocați în câmpul mental și nu și-au dat voie să se deschidă către intuiție și corpul sufletului. Acesta este un pericol al acestui tip de rază.   A fi prea blocat în minte împiedică persoana să fie interesată de studii ezoterice. O dată ce tipul de rază cinci se deschide către calea spirituală și studiile din această zonă, sunt capabili să le înțeleagă mult mai bine decât unele din celelalte tipuri de raze.  Raza a cincea este foarte importantă pentru Pământ în aceste timpuri. Persoanele care sunt mai emoționale au tendința să fie tăiate de la energia acestei raze. Nu au învățat cum să folosească această energie pentru a-și echilibra corpul emoțional. Pe de altă parte, tipul de rază cinci t...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate