Raza a șasea a devoțiunii

   Raza a șasea este raza devoțiunii și idealismului. Persoana pe această rază este plină de fervoare religioasă. Totul este văzut fie perfect, fie intolerabil. Este o rază bazată pe emoțional, care este, de asemenea, și foarte conectată cu mintea subconștientă.  Culoarea ei este indigo. Are capacitatea de a ajuta persoanele să privească dincolo de orientarea Pământeană. (earth oriented focus)  Acest tip de persoană are nevoie să aibă un Dumnezeu sau o incarnare a unei Zeități pe care să o adore și căreia să i se devoteze. Tipul superior de persoană pe această rază devine sfânt. Tipul cu personalitate inferioară devine cel mai urât tip de bigot și fanatic. Creștinii fundamentaliști sunt foarte conectați pe această rază. Toate războaiele religioase și cruciadele au izvorât din folosirea incorectă a acestei raze.  Persoana pe această rază este adesea foarte blândă, dar poate intra destul de ușor într-o stare de furie și mânie. Ren...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate