Raza a treia a inteligenței active

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
  Aceasta este raza gânditorului abstract, a filozofului și metafizicianului. Persoana pe această rază ar fi foarte fantezistă și excelentă la matematici avansate. Sunt idealiști, visători, teoreticieni. Sunt capabili să vadă fiecare parte a unei întrebări într-o manieră foarte clară.   Una dintre caractericticile lor principale este perseverența. Au abilitatea de a se ține de un lucru până când îl duc la bun sfârșit, chiar dacă durează o viață întreagă.   Organizatorii ierarhiei sunt al treilea departament. Sunt suflete care sunt în afară și în încarnare, care “duc lucrurile la capat”.   Metoda de abordare a căii spirituale este prin intermediul lucrului metafizic și filozofic profund până când este obținută realizarea. Thomas Edison a fost un reprezentant remarcabil a razei a treia.  Tipurile razei a treia sunt adesea perfecționiste. Pot ignora totul, mai puțin proiectul lor pe care îl vor realiza cu mare precizie. Au tendința...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate