Razele superioare – de la opt la doisprezece

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Lumină și îngeri - AstharMaia
 Raza a opta    Raza numărul opt este o rază de curățare. Ajută la curățarea acelor caracteristici și calități din noi care nu ne mai sunt necesare și de care vrem să scăpam. Această rază are o luminozitate verde-violet. Este compusă din raza a patra, raza a șaptea, raza a cincea și un dram de lumină albă, combinate împreună. Înainte de a aduce următoarea rază care începe să atragă corpul de lumină, vrei să te asiguri că sistemul tău de patru corpuri este curățat și purificat. Raza a opta este bună pentru a curăța mintea subconștientă. Te ajută să te ridici către o vibrație, frecvență și un nivel superior. Raza a noua    Principala calitate a razei a noua este “bucuria”. Este, de asemenea și raza care atrage întregile tale potentialuri. Este raza care începe să atragă “corpul de lumina”. Continuă procesul de curățare început de raza a opta. Este compusă din prima rază, a ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate